А вие пътувате ли често в чужбина

Вашето хоби е да пътувате в чужбина? Предприемайки пътуване в Европа не забравяйте да посетите места, който видимо нямат нищо общо помежду си, но са очарователни по свой индивидуален начин. Дестинациите, които ви предлагаме да посетите при вашето пътуване в чужбина са междувременно атрактивни и близки до нас. Преимущество на нашия континент, е че където и да пожелаете да пътувате можете да избирате между различен транспорт, като разстоянията със самолет са около 3 часа; ако предпочитате да шофирате 24 часа са достатъчни да стигнете до почти всяка точка на Европа; а за истинска екскурзия с автобус ви е нужна седмица да разгледате най-атрактивните европейски столици. Европа е най-стария континент и предлага богат избор за културен туризъм.

Посещението на английската столица Лондон ще ви донесе много емоции. Градът е идеален за пазаруване особено в началото на лятото, както и по време на коледните и новогодишни празници. Тогава разпродажбите са в разгара си. Разбира се английската столица предлага невероятни места, които да посетите, като известните Биг Бен, Окото на Лондон, Британския музей, дворците, които се намират в града и други забележителности. Лондон е умело съчетание между старинно, модерно, изящно и любопитно.

Ако се чудите къде да прекарате лятната си почивка наблизо, и освен това да спестите пари, посетете един от многобройните плажове в Гърция. Южната ни съседка предлага добри плажове, вкусна храна и най-различни забавления.

Едно от местата, който всеки трябва да посети поне веднъж в живота си е национален парк „Плитвице” в Хърватска. Насладете се на невероятна атмосфера и страхотни изживявания, преминавайки над езера и водопади.

Друга близка, но страхотна дестинация е югозападната ни съседка Македония. Посещавайки Охридското езеро вие ще получите добро обслужване на ниски цени.

Застраховка при пътуване в чужбина

Винаги когато пътувате, независимо къде, за ваше спокойствие и сигурност, сключете своята застраховка за пътуване в чужбина. Онлайн сключена застраховка за помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс покрива вашите медицински разходи възникнали по на вашия престой извън страната. Единственото, което трябва да направите е да се застраховате. Най скъпата застраховка е тази, която си пропуснал да сключиш. Застраховайте се, не мислите за риска.